Prikkelarm concert

04-01-2018
Een prikkelarm concert, speciaal voor kinderen met autisme. Lees hier meer...
Op 4 januari is er een prikkelarm concert in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Met het Ricciotti ensemble  wordt er speciaal voor kinderen met autisme een bijzondere voorstelling gespeeld. Een voorstelling vol muziek over dieren, met zangeres Sterre Konijn. Speciaal voor kinderen met autisme, maar natuurlijk zijn ouders, broertjes, zusjes, vrienden en familie ook welkom.

Een prikkelarm concert is een concert waarbij de muziek geleidelijk wordt opgebouwd. Een viool wordt eerst geïntroduceerd, voordat alle violen tegelijk gaan spelen. Er wordt uitleg gegeven over het orkest en er wordt duidelijk verteld wat er te verwachten valt.

Voor de voorstelling is de Grote zaal van de Stadsgehoorzaal leeggehaald. Iedereen kan zelf een plekje uitzoeken in de ruimte, met het orkest op de vloer, tussen het publiek. Omdat het thema beestenbende is mag je ook je knuffel meenemen. Daarnaast is op de locatie is ook een prikkelvrije ruimte. Op deze plek kan iemand zich even terug te trekken als het te druk wordt.

Voor gratis kaarten en meer informatie gaat u naar de website van de stadsgehoorzaal

Nieuws van De Brug

Bent u als ouder benieuwd naar onze school? Dan kunt u kennis komen maken met PI De Brug
Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek: 'Bij mij thuis'. Thuis betekent voor iedereen iets...
Naast basisschool PI de Brug is een moestuin gecreëerd waar al 7 jaar met veel plezier gewerkt...

De Brug in beeld

Locatie

Route
Powered by BasisOnline