NL Doet een groot succes!

15-03-2018
Het schoolplein is weer opgeknapt en het ziet er weer strak uit! Lees hier meer ...
In de leerlingenraad komt het onderwerp, 'de staat van het speelplein', steeds terug op de agenda. Voor de kinderen is het van belang dat het plein veilig is om te spelen en er ook goed uit ziet!
Nu we konden inschrijven voor de landelijke actie NL DOET, lieten we de kans niet liggen. De 400 euro zijn goed besteed en er is veel werk verzet.

Op 9 maart is er hard gewerkt door leerlingen, ouders en medewerkers van de Brug om het plein op orde te maken.  Zelfs de vader van onze leerkracht , Alex, was aanwezig. 

Er is met vereende krachten hard gewerkt aan de volgende klussen: snoei- en vlechtwerk aan de poorten van wilgentakken, oude boomwortel weggehaald en opnieuw tegels erin, de moestuin is klaar om in de zaaien, het kleine plein is netjes aangeveegd en op verschillende plekken is geverfd. Ook is een begin gemaakt aan de houten schotten. 

Natuurlijk waren er ook momenten voor een versnapering en die waren heel gezellig. De dag hebben we afgesloten met een hapje en een drankje in de school, omdat het toen kouder werd. We kijken terug op een mooie middag waarin we het plein wat mooier hebben kunnen maken en nog belangrijker, het is voor de leerlingen weer veel fijner en veiliger om op te spelen! 

Kijk voor de foto's in het fotoalbum! Het wachtwoord hiervoor is via Schoudercom verspreid.

Nieuws van De Brug

De eindtoets voor de schoolverlaters zit er weer aan te komen. Lees hier meer…
Samen met wethouder Paul Dirkse werd het startschot voor Leiden zoemt gegeven. Lees hier meer ....
Een pilot-project over de relatie tussen ouders en school. Lees hier meer ...
De inzet van leerlingen, ouders en leerkrachten was groots! Lees hier meer ...

De Brug in beeld

Locatie

Route
Powered by BasisOnline